Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Transform your future with predictive analytics

Wat zijn de voordelen van Predictive Analytics?

Predictive Analytics bestaat al jaren. Maar met de nieuwe marktwerkingen wijzigt het landschap, waardoor er nieuwe kansen ontstaan voor deze krachtige applicatie. Met het steeds groter worden van het datavolume, is het voor organisaties van belang om zo veel mogelijk waarde te halen uit zowel transactionele data als ongestructureerde data. Transactionele data is data gegenereerd binnen de onderneming en ongestructureerde data is data gegenereerd uit externe bronnen zoals Social media. Deze whitepaper gaat dieper in op de toekomst van predictive analytics.

Wat zijn de voordelen van predictive analytics?

  • Toegang tot grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data
  • Snel antwoord op complexe vragen
  • Integratie met Hadoop voor voorbereiding van processen en het inbouwen van ingebouwde tekstanalyse.

Breng predictive analytics bij iedereen in de organisatie
Predictive analytics is niet alleen voor statistici en professionele data-analisten, iedereen in de organisatie kan er gebruik van maken. Predictive analytics heeft uitgebreide voorspellende functionaliteiten voor business applicaties, Business Intelligence en op diverse mobiele apparaten. Retailers maken bijvoorbeeld gebruik van predictive algoritmen om product relaties te verbeteren en de daarbij behorende financiële performance.

Doelstellingen van predictive analytics

  • Maak gebruik van nieuwe marktbewerkingen in het veranderende landschap.
  • Het creëren van nieuwe kansen
  • Ontgrendel de waarde van big data van gestructureerde en ongestructureerde bronnen.
  • Verminder de tijd en kosten van de dataverwerking, door het verbeteren van de technologie performance met in-memory processing.

Download de whitepaper
Download nu vrijblijvend de whitepaper over Predictive Analytics en kom er achter wat Predictive Analytics voor uw organisatie kan betekenen.

 

Download de whitepaper
Download