Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top Testing and Targeting Tips for 2013

32 Tips om de concurrentie voor te blijven

Gerichte marketing (targeting) en personaliseren is nu meer belangrijk dan ooit. Denkt u dat de klant het vervelend vind als u gericht denkt? Uit studies komt juist naar voren dan 41% van de klanten de relatie beëindigd door irrelevante berichtgeving. Relevante targeting is bewezen als een boost voor de merkbekendheid. Adobe heeft daarom gevraagd of de industrieleidende klanten hun geheimen willen delen met u. Dit resulteerde in 32 tips op het gebied van targeting, mobiel targeting en social targeting. Hieronder een aantal tips als preview.

Targeting tips:

Tip 1: Test pagina’s die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer produceren, vooral bij een belangrijke doelgroep.

 Veel marketeers testen lanceren pagina’s zonder te kijken het verkeer op de pagina. Om dit te voorkomen, zijn de onderstaande vragen goed om te beantwoorden:

  1. Hoeveel dagelijkse bezoekers heeft de pagina?
  2. Wat is de conversie op deze pagina?
  3. Hoelang denkt u nodig te hebben voor de test?

Mobiele targeting Tips:

Tip 23: Richt je op mobiele applicatie gebruikers

Bij het introduceren van een mobiele app, is het goed om een strategie klaar te hebben voor het promoten van de app. Geef niet alleen maar geld uit aan het ontwikkelen, zorg dat de app ook gedownload wordt in de app store. Gebruik verschillende methoden voor het stimuleren van downloaden. Lees er meer over in de whitepaper.

Social Targeting Tips:

Tip 30: Kies gerichte content en betrek klanten eerder in de vakantie periode

Het is moeilijk om er tussen uit te springen in de vakantieperiode. Het vroeg opzetten van een Social Media campagne kan hiervoor een hulp zijn. Lees er meer over in de whitepaper.

Download de whitepaper
Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper met alle 32 targeting tips. Elke tip komt uitgebreid aan de orde. Welke tip gaat u in 2013 implementeren? Lees snel verder!

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant