Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top ten tips to maximize uptime and boost performance

Tien tips voor boosten beschikbaarheid en performance

Spelers van ‘wereldklasse’ zijn in elke branche en industrie te vinden. Veel organisaties willen op dit wereldklasse niveau komen, maar hebben moeite om dit ook daadwerkelijk te bereiken. Om de operaties en processen te verbeteren wordt er aan Lean gedacht, maar vaak staat een gebrek aan budget en tijd een volledige Lean-implementatie in de weg. Niks doen is echter ook geen optie. Deze whitepaper geeft tien tips om organisaties te helpen hun beschikbaarheid te maximaliseren en performance te stimuleren.

Ondanks de steeds hogere kosten op het gebied van energie, materiaal en mankracht, blijft de druk vanuit het eigen management groot om de winst te ‘boosten’. Daarnaast zijn er nog de uitdagingen die elke specifieke markt met zich meebrengt. Er is dan ook geen reden om niet dezelfde methodes en technieken te adopteren die ‘wereldklasse’ organisaties hebben gebruikt om tot dat niveau te komen. Nu de risico’s van early adopting zo goed als verdwenen zijn, kan hetzelfde niveau behaald worden met aanzienlijk minder kosten en in minder tijd.

Deze whitepaper geeft tien tips die distilleren wat vandaag de dag werkt bij organisaties die leider zijn wanneer het gaat om Lean Six Sigma implementaties, operational excellence en world-class performance. De eerste vijf tips zijn:

  1. Stel algehele doelen op ter verbetering
  2. Bekijk en beoordeel de huidige KPI’s
  3. Implementeer OEE
  4. Stel doelen ter verbetering voor specifieke lijnen op
  5. Krijg het vertrouwen en de toewijding van management

Lees de volledige whitepaper waarin alle tien de tips worden gegeven die organisaties kunnen helpen naar wereldklasse niveau te komen op het gebied van packaging.