Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top ten reasons to automate your IT processes

Top 10 redenen om uw IT-processen te automatiseren

De IT-infrastructuur van veel organisaties is complexer dan ooit. Er zijn meer applicaties, meer virtuele en fysieke servers, grotere netwerken en meer data en dit alles moet ook nog gemanaged worden. Organisaties kunnen niet simpelweg meer mensen aannemen om de complexiteit aan te pakken. Zij moeten een goedkopere en efficiënte manier vinden om dit te managen.

In deze whitepaper wordt een IT process automatiseringstechnologie oplossing geboden die organisaties helpt meldingen en incidenten automatisch op te lossen, de uptime van de IT-infrastructuur te verhogen en operationele kosten te reduceren. De waarde van het gebruik van IT process automatisering kan worden verhoogd door te focussen op tien gebieden, onder meer:

  • Verminderen van de stroom van meldingen en incidenten en het geautomatiseerd verhelpen van deze incidenten.
  • Het vastleggen van operationele kennis in een bruikbare en eenvoudige manier om trainingskosten te reduceren.
  • Het automatiseren van herhaalde onderhoudsprocedures

Download de whitepaper
Organisaties kunnen eenvoudig beginnen met het automatiseren van IT processen aan de hand van een aanpak die gefocust is op bepaalde sleutelgebieden. Wilt u hier meer over lezen? En over de top tien redenen om IT-processen te automatiseren? Download dan vrijblijvend de gehele whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download