Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top ten proven tips to maximize uptime and boost performance

Tien bewezen tips die beschikbaarheid maximaliseren en performance stimuleren

In elke branche en industrie zijn er een aantal ‘wereldklasse’ spelers wanneer het gaat om packaging. Veel organisaties hebben moeite om op dit wereldklasse niveau te komen. Zij willen wel graag met behulp van Lean de operaties verbeteren, maar hebben geen budget of tijd voor een volledige Lean-implementatie.

Niks doen is ook geen optie,  gezien de druk die vanuit het eigen management team komt om de winst te ‘boosten’, ondanks de steeds hogere kosten op het gebied van energie, materiaal en mankracht. Daarnaast zijn er nog de uitdagingen die elke specifieke markt met zich meebrengt.

Toch is er geen reden om niet dezelfde methodes en technieken te adopteren die de wereldklasse organisaties hebben gebruikt om wereldklasse te worden. Nu er geen early adopting risico’s meer zijn, kunnen dezelfde levels van verbetering veel sneller worden gerealiseerd en tegen een lagere prijs.

Bekijk de tien tips die distilleren wat vandaag de dag werkt bij organisaties die leider zijn wanneer het gaat om Lean Six Sigma implementaties, operational excellence en world-class performance.

De eerste vijf tips zijn:

  1. Stel algehele doelen op ter verbetering
  2. Bekijk en beoordeel de huidige KPI’s
  3. Implementeer OEE
  4. Stel doelen ter verbetering voor specifieke lijnen op
  5. Krijg het vertrouwen en de toewijding van management

Lees de volledige whitepaper waarin alle tien de tips worden gegeven die organisaties kunnen helpen naar wereldklasse niveau te komen op het gebied van packaging.