Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top Digital Trends

Een opsomming van de belangrijkste online trends van nu

Marketeers, retailers en bedrijven in het algemeen zijn meer dan ooit gericht op het behalen van goede resultaten bij investeringen in digitale marketing. Een belangrijke trend is dat steeds meer marketeers zich realiseren dat traditionele, onderbrekende reclames niet meer werkt en gaan op zoek naar nieuwe manieren om betere resultaten te krijgen. Content en advertenties zullen steeds meer in elkaar overlopen.

Kansen voor online- en mobile marketeers

Trends als de adoptie van technologie, consumentengedrag en de beschikbaarheid van content hebben ertoe geleid dat online- en mobile marketeers een stormvloed aan nieuwe mogelijkheden hebben gekregen. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt dankzij het succes van tablets, smartphones en social sharing van video.

Consument en video

Het bekijken van online video is nog steeds een opkomende trend in de Verenigde Staten waar 50.5% van de totale populatie dit regelmatig doet. De komende jaren zal dit percentage verder stijgen. Niet alleen in de verenigde Staten zal het aantal kijkers stijgen, vooral in de snel groeiende markten als Rusland, China en India snel stijgen.

Download de whitepaper “Top Digital Trends” waarin eMarketer in gaat op de digitale trends van nu waaronder muziek streamen via de Cloud, de stijging van advertentie uitgaven bij video’s en het monitoren van digitale marketing activiteiten waaronder sociale media.