Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top 5 PowerApps die organisaties helpen kritische processen te automatiseren

Met de komst van PowerApps krijgt de innovatiekracht van een organisatie een enorme boost. Elke medewerker met begrip en handigheid van Excel kan snel en simpel een app maken om een proces te optimaliseren. Processen die leiden tot dubbele administratie bijvoorbeeld, processen die niet in huidige systemen passen, of processen die tijdelijk van aard zijn. Als er niet eerder is gewerkt met een low-code platform, kan het lastig zijn een voorstelling te maken welke bedrijfsprocessen precies geautomatiseerd kunnen worden. Ter inspiratie delen wij onze 5 beste apps, die we eerder succesvol ontwikkelden samen met andere organisaties.

#1 Teams Provisioning App

Bijna een jaar geleden startten veel organisaties met het versneld uitrollen van Teams om thuiswerken te faciliteren. Door de snelheid is er vaak weinig of geen aandacht besteed aan het inrichten van Teams. Dit kan grote consequenties hebben voor de veiligheid en ongewenste wildgroei veroorzaken. Deze Teams App maakt het zelf aanmaken van Teams mogelijk op een manier dat Teams meteen juist worden ingericht.

#2 Calamiteiten App

calamiteiten-app.jpg

Communicatie met BHV-ers is uiterst belangrijk. Evacuaties vereisen een andere aanpak dan een gewonde collega of een agressieve bezoeker. In geval van nood moeten BHV-ers snel op de juiste plek zijn. Met deze app worden BHV-ers op locatie opgeroepen en laten met één druk op de knop weten of ze beschikbaar zijn. Wanneer er binnen een tijdslimiet niet voldoende reacties binnenkomen wordt de alarmering naar een grote groep gestuurd.

 

#3 Protocollen App

Veel organisaties gebruiken protocollen  die continu aan verandering onderhevig zijn. Met de komst van Covid-19 nam de vraag naar een accuraat en actueel overzicht op de protocollen en instructies sterk toe. Met deze app hebben medewerkers  in een paar klikken toegang tot de laatste versie van protocollen. Hierdoor zijn de juiste instructies altijd snel bij de hand.

#4 Legionella Preventie App

Zorginstellingen moeten beschikken over een actueel legionellabeheersplan, waarbij ieder halfjaar een bemonstering en analyse op legionella in het waterleidingsysteem dient plaats te vinden. De naleving van deze wetgeving vereist een hoop administratief werk die bij veel organisaties nog ongestructureerd plaatsvindt. Deze applicatie maakt het vastleggen, doorlopen en monitoren van de processen stukken eenvoudiger en inzichtelijker.

Vacine.jpg

 #5 Vaccinatie App

Begin dit jaar boden wij deze app gratis aan aan zorginstellingen en ziekenhuizen. De app ondersteunt het proces van vaccineren voor zorgpersoneel. Het vaccinatieproces wordt zo zonder papier of Exceldocumenten efficiënt en volgens de privacywetgeving uitgevoerd. Data wordt direct doorgezet naar GGD en RIVM, ook t.b.v. het vaccinatiepaspoort. Een volgende versie, die het Teststraatproces automatiseert, is zo goed als af.

Interesse?

Wil je één van deze apps inzetten voor jouw organisatie? Of zijn er bedrijfskritische processen die je wil optimaliseren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.