Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Top 10 trends for 2016: Cloud

De top 10 cloud-trends voor 2016

De cloud is bepaald geen hype. Met aankondigingen omtrent cloud-innovatie en onverwachte verschuivingen binnen de zakelijke markt is een duidelijk signaal afgegeven dat de cloud blijft. Het jaar 2015 heeft ervoor gezorgd dat zelfs de twijfel bij de grootste sceptici volledig is weggenomen. Steeds meer organisaties realiseren zich dat de cloud een van de meest efficiënte en goedkope oplossingen is om belangrijke data in op te slaan. Tijd om naar aanleiding van 2015 te kijken wat 2016 zal brengen.

In deze whitepaper wordt teruggekeken op de rol van de cloud in het jaar 2015. Zo wordt er onder andere gekeken naar de rol van de cloud-technologie bij het nemen van zakelijke beslissingen. Uit deze informatie zijn enkele voorspellingen gedaan, die als de top 10 cloud-trends voor 2016 gezien kunnen worden.

Enkele trends uitgelicht

  1. Het gevecht om data is nu echt begonnen.
  2. Cloud-analytics helpt IT.
  3. Hybride cloud strategieën worden gemakkelijker;
  4. Mobile en cloud analytics gaan steeds meer samen en worden ook steeds meer hetzelfde.

Deze en andere trends worden toegelicht in de whitepaper en geven een goed beeld wat er van de cloud verwacht kan worden in 2016. Download geheel vrijblijvend deze whitepaper en lees meer over de top 10 cloud-trends voor 2016.

 

Download de whitepaper
Download