Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Toekomstverwachtingen voor BPM

BPM: de toekomstverwachting

Toby Redshaw, CIO van een van de grootste verzekeraars ter wereld, geeft tijdens het Lombardi Driven User Conference zijn visie op BPM. Hij beantwoordt een zevental vragen, waaronder:

Hoe kunnen organisaties een vliegende start maken met BPM?
"Hoewel BPM op conceptueel niveau misschien eenvoudig lijkt, is de learning curve wel degelijk groot. Bovendien is het belangrijk dat bedrijven inzien dat de focus niet op de techniek ligt, maar juist op de impact die BPM heeft op de P&L – profit and loss – van een organisatie."

Wat is het voordeel van "Best of value" ten opzichte van "Best of breed"?
"Bij de keuze voor het beste BPM platform gaat de voorkeur uit naar de meest kostenefficiënte. De waarde van het platform wordt bepaald door de prijs per output. Sommige processen, zoals security en risicobeheer, zijn wellicht beter af met een Best of Breed oplossing, maar over het algemeen heeft Best of value de voorkeur."

Hoe ziet de toekomst eruit voor BPM?
"Zeker in een economisch zwaar jaar zijn de kostenbesparingen op IT gebied dankzij BPM een positieve ontwikkeling. Bovendien worden business processen steeds 'slimmer', proactiever. Problemen worden in een vroegtijdig stadium opgepikt en kunnen verholpen worden voordat zij bij de klant terechtkomen."

Download de gratis whitepaper en lees meer over Redshaw's visie ten opzichte van BPM.

 

Download de whitepaper
Download