Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Toekomstbestendig dankzij deze 4 trends

Waar sta jij in de digitale stroomversnelling?

Ga maar even na hoe anders ons leven eruitziet dan pak en beet 30 jaar geleden. Bijna alle communicatie ging nog via de post, e-mail was iets exotisch en wou je wat opzoeken dan nam je de encyclopedie erbij. Inmiddels is bijna iedereen voorzien van een smartphone, bewaren en delen we foto’s in de cloud en is een dag zonder internet bijna net zo erg als een dag zonder elektriciteit. Privé hebben we dus een behoorlijk digitalisering meegemaakt. Maar is dat ook zo voor jouw bedrijf?

Ook grote kansen voor het bedrijfsleven

Gelukkig is deze digitale stroomversnelling ook positief voor jouw onderneming en kan jij profiteren van een hoop technologie die 30 jaar geleden onmogelijk leek. Deze whitepaper zet 4 technologische ontwikkelingen op een rij die jouw onderneming de komende jaren toekomstbestendig maken.

1.     De sprong naar de cloud

Cloud is het fundament van de digitale transformatie. Het is niet alleen positief voor je IT-budget, het zorgt er ook voor dat we op een andere manier gaan werken. Het is niet langer een ramp dat jouw financieel medewerker net nu, voor de maandafsluiting, thuis moet blijven omwille van een ziek kind. Dankzij de cloudservices heeft de medewerker altijd en overal, veilig, toegang tot alle applicaties en data. Heb je tijdelijk extra medewerkers aan het werk? Dan schaal je eenvoudig bij, geen gedoe. Niet voor niets dat volgens GigaOM Research 71% van de strategische kopers schaalbaarheid en wendbaarheid noemen als belangrijkste redenen om de sprong naar de cloud te wagen.

2.     Verhoogde connectiviteit

Eén van de grootste problemen van het mkb is het veelvoud aan gebruikte systemen, die niet aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor verliezen medewerkers behoorlijk wat tijd aan handmatige processen en dubbele registraties en heb jij geen real-time inzicht in het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Sleutel tot succes is dus alle bedrijfsprocessen en applicaties naadloos met elkaar integreren. Mailen, offertes opstellen, klantgegevens opzoeken en rapportages opmaken: je doet het allemaal vanuit één platform.

Benieuwd naar de andere trends die ervoor zorgen dat jouw onderneming een succesvolle toekomst tegemoet gaat? Download dan deze whitepaper en ontdek hoe je ze inzet in jouw onderneming.