Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Tientallen voordelen van een cloud-werkplek

25 voordelen op een rij

Werken in de cloud is sinds de uitbraak van de coronacrisis een must geworden. Die cloudwerkplek bleek veel meer voordelen te hebben dan alleen gemakkelijk thuiswerken met eigen laptop. Efficiënter, beter samenwerken en sneller de juiste documenten vinden zijn maar een aantal voordelen van deze moderne werkplekken. Ook IT-managers profiteren van deze snelle migratie naar de cloud. De werkplekken zijn gemakkelijker te beheren, vragen over oude, incompatibele software verminderden en collega’s werken met meer plezier.

Cloud: de grote stap voorwaarts

Via deze webcast maak je kennis met alle voordelen van een cloudwerkplek. Waarom nemen steeds meer bedrijven afscheid van hun traditionele on-premise infrastructuur en welke praktische voordelen biedt een migratie? Freerk Terpstra, cloudwerkplek-specialist bij Rapid Circle, praat je in een half uur bij en somt 25 voordelen van de cloudwerkplek op. Hier krijg je alvast een voorproefje.

  • De cloudwerkplek is secure-by-design
  • IT-omgeving is eenvoudiger te beheren
  • IT-afdeling heeft meer tijd over voor innovatie
  • Einde aan de VDI-omgeving
  • Collega’s ervaren modern samenwerken als prettig
  • Win-winsituatie: zelfservice wachtwoordreset

Alle voordelen van werken in de cloud

Als collega’s zelf al hun wachtwoorden kunnen resetten, geeft dat medewerkers meer vrijheid en IT-beheer heeft minder herhalend werk. Maar een overgang naar de cloud heeft nog veel meer voordelen in petto. Freerk behandelt tijdens de webcast de 25 voordelen met veel enthousiasme. Schakel dus nu in zie hoe je profiteert van een beheerde werkplek in de cloud.

 

Bekijk Webcast