Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Tien redenen om een flexibele werkomgeving in te richten

Workshifting geeft organisaties een flexibele werkomgeving

Voor organisaties wordt flexibiliteit van de werknemers steeds belangrijker. Het webinar ‘Tien redenen om een flexibele werkomgeving in te richten’ worden de belangrijkste redenen gegeven om als organisatie aan workshifting te beginnen. Op deze manier kan Het Nieuwe Werken uitstekend worden geïmplementeerd.

Flexibiliteit
De flexibiliteit van workshifting staat centraal in dit webinar. Wanneer deze veelbelovende manier van werken wordt toegepast in de organisatie zal dit effect hebben op veel werkzaamheden en de indeling van de dag. Het betekent dat de traditionele werkdag niet meer zal bestaan en werk en privé steeds vaker in elkaar overlopen. Ook voor bestuurders is het cruciaal dat ze goed begrijpen op welke vlakken de organisatie zal veranderen. De volgende drie punten zijn de grootste beweegredenen om workshifting te implementeren in de organisatie:

  • Kostenbesparingen
  • Flexibiliteit
  • Mobiliteit

Bekijk geheel vrijblijvend het webinar ‘Tien redenen om een flexibele werkomgeving in te richten’ waarin Andreas van Wingerden van Citrix verklaart hoe workshifting een goede innovatie kan zijn voor iedere organisatie en zijn werknemer. Workshifting wordt uitgebreid behandeld en hoe dit ervoor zorgt dat werknemers op een veilige manier tijd- en plaats onafhankelijk te werk kunnen gaan.

 

Bekijk Webcast