Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

The Platform Approach to Mobile Apps

Zelf apps maken voor betere bedrijfsresultaten

De smartphone met zijn enorme aanbod van apps is niet meer weg te denken van de werkvloer. De apps op die smartphones kunt u ook perfect inzetten voor uw bedrijf. Dat doet u door de juist ontworpen apps te gebruiken waarmee managers en werknemers altijd en overal toegang tot de juiste informatie hebben.

Apps op de smartphone of de tablet verrijken de ervaringsmogelijkheden ervan. Gebruik daarom de kracht en de mogelijkheden van apps binnen uw bedrijf om de managers en werknemers efficiënter te laten werken en daarmee uiteindelijk uw bedrijfsresultaat te vergroten.

 

Zelf bouwen

U kunt natuurlijk apps laten bouwen door gespecialiseerde bureaus of gewoon standaard-apps te gebruiken. Maar binnen bedrijven is de trend te zien dat apps gewoon zelf worden ontworpen en gebouwd. Apps die perfect zijn toegespitst op de specifieke bedrijfssituatie. Dat ontwerpen gaat via gespecialiseerde software; programmeerervaring is niet nodig.

In het e-book ‘The Platform Approach to Mobile Apps’ wordt beschreven hoe bedrijven zo efficiënt mogelijk hun eigen apps kunnen ontwikkelen, uitrollen en beheren op basis van MicroStrategy’s Mobile App Platform. Dit platform heeft MicroStrategy in het leven geroepen om aan die snel groeiende vraag van zelf te ontwikkelen apps te voldoen. Dit systeem zorgt ervoor dat het proces van ontwikkeling, uitrollen en onderhouden van mobiele toepassingen binnen uw bedrijf eenvoudig wordt.

Hoe u aan de slag gaat met eigen apps en de uitrol ervan leest u in dit e-book. Daarnaast wordt ook uitgebreid beschreven wat de mogelijkheden van apps zijn, hoe de beveiliging is geregeld en of u ze beter in de cloud host of niet. Wat het app-design betreft, wordt er gedegen stil gestaan bij de verschillende ontwerpmogelijkheden (zoals storyboarding, gesture-opties, strategie, transactiemogelijkheden, multimedia, onderhoud en analysetoepassingen). 

Download vandaag nog het e-book ‘Platform Approach to Mobile Apps’ en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn van uw eigen apps op de werkvloer.

 

Download de whitepaper
Download