Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

The New Workplace: Supporting Bring your own

Ondersteun Bring Your Own op de werkvloer

Ondanks dat een aantal organisaties hun werknemers wel smartphones en tables van de zaak aanbieden gebruiken veel werknemers hun privé-apparaten op de werkvloer. Dit gebeurt vaak zonder goedkeuring van de organisatie zelf.

Het kan verleidelijk zijn om het gebruik van privé-apparaten op kantoor te verbieden. Vaak blijkt dit echter niet volledig af te dwingen. Daarnaast kan het omzeilen van een dergelijk bedrijfsbeleid leiden tot grotere risico’s.

De vraag is dus: “Hoe kan ik ‘ja’ zeggen tegen privé-apparaten zonder governance, security, integratie en support problemen?” Dit kan door in plaats van een reactieve aanpak een methodische aanpak te hanteren. Daarvoor moet je rekening houden met een aantal sleutelvragen als:

  • Welke applicaties moeten uw klanten en werknemers kunnen bereiken op mobiele apparaten en van welke mobiele apparaten maken zij gebruik?
  • Heeft uw organisatie een beleid voor het gebruik van privé-apparaten en is dit beleid vrijwillig?
  • Hoe wordt er omgegaan met verloren apparaten?
  • Welke IT oplossingen heb ik nodig voor deze BYOD-strategie?

Download de whitepaper
In deze whitepaper wordt uiteengezet hoe u bedrijfswaarde kan halen uit de trend ‘Bring Your Own Device’ (BYOD) en toch een veilige IT-infrastructuur en een consistente dienstverlening te leveren.

 

Download de whitepaper
Download