Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

The impact of big data, mobile, Cloud Computing and Social Media

Meerwaarde Mobile BI apps business uiteen gezet.

De wereld is en blijft ontwikkeling. Zeker in deze tijd. Door ontwikkelingen op technologische gebied veranderd ook de business. Dit levert kansen op voor bedrijven die succesvol deze transformatie weten te doorstaan. Zij kunnen concurrentievoordeel behalen uit de ontwikkelingen die de laatste tijd plaats vinden.

Voor beslissers is het van groot belang dat zij beslissingen kunnen baseren op accurate data en informatie. Business Intelligence is een oplossing die beslissers voorziet van deze informatie.

Een van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren is Mobile. Mobiele applicaties leveren een aantal kansen die kunnen helpen bij het verbeteren van de business:

  • Business Intelligence
  • Transactions
  • Multimedia/Content Delivery

Door het gebruik van mobiele applicaties voor Business Intelligence komt de benodigde informatie bij de beslisser terecht op een snelle en eenvoudige manier. Dit maakt dat de applicaties als superieur worden gezien boven web en desktop applicaties en rapportages op papier.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteen gezet wordt op welke manier mobiele applicaties (Mobile BI Apps) een meerwaarde kunnen leveren aan de beslisser. Daarnaast wordt op uitgebreide wijze ingegaan op bovenstaande punten.