Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

The Dashboards Every Organization Needs

Actuele data van IT en business-user dashboards cruciaal voor beslissing makers

Verstandige organisaties doen er alles aan om hun business te laten groeien en de concurrentie voor te blijven. Beslissing makers moeten snel toegang kunnen krijgen tot informatie dat ook makkelijk te begrijpen is. Een laagdrempelig analytics dashboard maakt het mogelijk voor deze personen binnen de organisatie om de juiste beslissing op dat moment te maken.

IT Developed Dashboard
Analytische workflows worden tegenwoordig geïmplementeerd in door IT ontwikkelde dashboards om de data voor de gebruiker te versimpelen. In plaats van veel rapporten te bekijken kan nu met een simpele muisklik belangrijke, actuele data worden opgevraagd.

Business User Developed Dashboard
Een ander type dashboard is het Business User Developed Dashboard waarbij op een meer grafische manier data kan worden bekeken, en zelf kan worden samengesteld. Een belangrijk verschil is dat dit type dashboard kan worden gebruikt zonder ondersteuning van IT.

Download de whitepaper ‘’The Dashboards Every Organization Needs’’waarin u meer informatie krijgt over de twee verschillende soorten dashboards en waarom deze tools cruciaal zijn voor de beslissing makers binnen de organisatie.

 

Download de whitepaper
Download