Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Tevreden personeel met BPM as a Service

Business Process Management as a Service voor elke organisatie

Business Process Management (BPM) helpt bij het beschrijven en het verbeteren van de interne bedrijfsprocessen. De productiviteit van medewerkers gaat omhoog als zij niet hoeven te schakelen tussen applicaties. Maar wist u ook dat de implementatie van deze service zorgt voor tevreden personeel? 

Tevreden personeel en kostenbesparing

Werken met BPM as a Service biedt het voordeel dat er minder gegevens handmatig ingevoerd moeten worden. Dit betekent dat de kans op fouten aanzienlijk lager wordt, maar heeft ook een positief effect op de medewerkerstevredenheid. Zij kunnen efficiënter werken en meer kwaliteit leveren, waardoor de output van de afdeling stijgt. 

Vaak zijn business process applicaties nog on premise, groot, traag en kostbaar. Bij Business Process Management as a Service heeft uw organisatie geen last van dfeze nadelen. Dankzij de schaalbaarheid kunt u klein beginnen en groot eindigen. U zit dus niet direct met de last van een grote applicatie die duur is en veel onderhoud nodig heeft.

Meegroeien met de organisatie

Omdat dergelijke systemen voorheen vaak on premise werden uitgerold, moest IT-personeel worden ingehuurd voor het onderhoud. BPM as a Service draait in de cloud en u betaalt daar alleen voor de capaciteit die u gebruikt. Zo bespaart u dus op servicekosten. Door deze overzichtelijke kostenopbouw komt u ook niet voor financiële verassingen te staan. Daarnaast kan dit systeem binnen een dag geïmplementeerd worden en operationeel zijn. Dankzij de vooraf geïnstalleerde applicaties en een goed gevulde martketplace beschikt u over een flexibel systeem dat gemakkelijk aan te passen is en meegroeit met de organisatie.

Voordelen van overstappen naar de cloud op een rij

In deze whitepaper worden alle voordelen van Business Process Management as a Service uitgebreid besproken. Ook leest u hoe de overstap in z'n werk gaat. Download de whitepaper “ The Process Cloud BPM for every organization” hier direct.

 

Download de whitepaper
Download