Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Succesvolle cloud migratie dankzij deze 5 succesfactoren

Op weg naar digitale transformatie

Cloud migratie is al jaren een hot topic bij organisaties. Sommige organisaties zijn al volledig cloud-based, velen hebben de eerste stappen gezet en anderen wachten het juiste moment af. De voordelen van een cloud migratie zijn inmiddels wel bekend, echter weten veel organisaties niet waarom juist nú het ideale moment is om de sprong richting cloud te maken. En waarmee moet je rekening houden om jouw cloud migratie een succes te maken? Je komt het te weten in deze whitepaper.

Het moment is aangebroken

Een flexibele IT-omgeving creëren, innovatiever zijn, het IT-landschap eenvoudiger maker en de investeringskosten verlagen; het zijn de populairste redenen om te kiezen voor de cloud. Maar naast deze bekende motieven zorgt de cloud er ook voor dat kleine bedrijven de concurrentie kunnen aangaan met grote bedrijven. Er is namelijk geen gigantische investering meer nodig om op hetzelfde automatiseringsniveau te komen. Tevens is jouw cloud migratie hoogstwaarschijnlijk de laatste grote IT-verandering in je bedrijf. Eenmaal in de cloud, ben je altijd up-to-date en klaar voor innovatie.

5 keer succes met deze tips

Wil je de reis richting cloud succesvol maken? Neem dan deze 5 succesfactoren mee als reisgids en kom ongeschonden aan op je bestemming:

  1. Maak het ‘waarom’ van de migratie naar de cloud duidelijk binnen de hele organisatie
  2. Weet waar je vandaan komt en waar je heen wilt
  3. Focus op je kerncompetenties
  4. Zorg dat medewerkers de digitale werkomgeving omarmen
  5. Migreer in delen

Start jouw cloud migratie hier

Download deze whitepaper en ontdek de details van deze 5 succesfactoren en hoe ze ook jou kunnen helpen om succesvol richting de cloud te migreren. Wacht dus niet langer en waag de sprong zodat ook jouw organisatie de concurrentie aan kan gaan met de groten!

 

Download de whitepaper
Download