Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Strategy for Seamless Data Management in the Cloud

Naadloos datamanagement in de cloud

De flexibiliteit en de economische voordelen van public cloud computing spreekt veel organisaties aan omdat organisaties met de public cloud behendiger zijn en sneller kunnen reageren op een dynamische en groeiende bedrijfsomgeving. Aan de andere kant hebben organisaties echter vertrouwen nodig dat ze kunnen verhuizen naar de public cloud zonder dat hierdoor nieuwe risico’s worden geïntroduceerd.

Hedendaagse organisaties staan onder druk om zo snel mogelijk te regeren op veranderende bedrijfsbehoeften. Organisaties veranderen wanneer zij naar de cloud bewegen om kosten te reduceren en flexibeler te worden. Zij veranderen van bouwers en beheerders van hun eigen data centers naar makelaars van diensten die zich uitstrekken over zowel private- als de public cloud-resources.

De public cloud wordt snel onderdeel van de strategie van vele IT organisaties. Honderden cloud-serviceproviders en verschillende hyperscale cloud-providers bieden een breed scala aan infrastructuur- en applicatiediensten om private cloud-strategieën mee aan te vullen aan.

NetApp maakt het voor organisaties mogelijk om met vertrouwen data in iedere cloud te managen en  te beheersen. Een combinatie van cloud data management mogelijkheden en partnerschappen creëert mogelijkheden voor klanten om innovatie te versnellen en de IT-responsiveness te verbeteren. Enkele voordelen zijn onder meer:

  • Met vertrouwen data in iedere cloud managen en beheersen met een data fabric gebouwd op het NetApp Data ONTAP besturingssysteem.
  • Verbeterde IT-efficiëntie en flexibiliteit met dynamische data portability innovatie
  • Ondersteun iedere workload met 300+ ingebouwde diensten van cloud service providers, hyperscale cloud providers en applicatie- en technologiepartners.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over de strategie van NetApp voor naadloos datamanagement in de cloud? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘NetApp Strategy for Seamless Data Management in the Cloud’.