Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Storage-beheer sneller en gemakkelijker

7 tips en trucs uit de praktijk

De rol van de storage administrators maakt de afgelopen tijd veel veranderingen door. Zeker doordat virtualisatie en automatisering de efficiëntie en productiviteit verbeteren. Deze trends zorgen voor een aantal nieuwe uitdagingen. Dit e-boek onderzoekt de uitdagingen die NetApp storage beheerders die storage flexibel en van het hoogste niveau willen. U leest praktische tips bij volgende onderdelen:

  • Automatisering cDot-configuraties in slechts 5 minuten
  • IO-dichtheid garandeert performance van applicaties
  • De rol van QoS binnen storage as a service
  • NetApp Private Storage (NPS) voor de hybride cloud
  • Cloud en object storage vervangen van tape back-up
  • Een betere balans tussen energieconsumptie en capaciteit
  • Databases beter beschermen

Hoe kunt u een 4 uur durend proces in 5 minuten uitvoeren?

Het e-book trapt af met het praktijkverhaal van Ezra Tingler. Deze senior storage engineer moest alle 7-Mode storage controllers migreren naar ONTAP storage clusters. Dit was nogal een bewerkelijk proces en hij vroeg zich af of dit efficiënter kon door gedeeltes te automatiseren. Dankzij de laagdrempelige NetApp Software Development kit schreef hij een script waarmee hij enorm veel tijd bespaarde en minder fouten maakte. Zo installeerde hij 24 nodes in 2 uur in plaats van 96 uur en had hij meer tijd over voor andere dingen.

De hybride cloud operationaliseren

Iedereen heeft het over de hybride cloud, maar hoe operationaliseert u het? Hoe maakt u optimaal gebruik van hyperscaler cloud resources? NetApp’s FAS-systeem is op dit moment al aangesloten op de grootste cloud-aanbieders via een speciaal netwerk binnen een Equinix datacenter. Op een slimme manier wordt hoge beschikbaarheid gegarandeerd. Lees en zie het fascinerende verhaal in de whitepaper.

Meer kennis, meer tijd over voor storage beheerders

U wilt optimale performance, hoge beschikbaarheid en veel capaciteit zonder onnodig beheer. Hoe u dat voor elkaar krijgt leest u in het e-book 7 tips & tricks to make storage administration faster & easier. Stap in de toekomst van IT-beheer en aarzel niet, naast essentiële kennis zal het u tijd opleveren. Tijd waarmee u de business nog beter kunt ondersteunen.