Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Start nu met het inrichten van Microsoft Teams

Praktische gids voor het opzetten van een nieuw team

Veel zorginstellingen omarmen nieuwe technologie om medewerkers eenvoudiger en veiliger te laten werken en samenwerken. Zo komt er niet alleen meer tijd vrij voor het verlenen van zorg, het haalt ook enkele van de grootste frustraties uit de zorg weg: slechte communicatie en omslachtige systemen. Het is daarom niet vreemd dat Microsoft Teams steeds meer wordt ingezet als hulpmiddel voor het samenbrengen van tools en collega’s. Deze praktische gids legt je stap voor stap uit hoe je in Microsoft Teams een nieuw samenwerkingsverband opzet. Bijzonder handig om een projectteam te laten samenwerken, maar je kan het net zo goed inzetten op afdelingsniveau.

Beter samenwerken in 30 minuten

In deze praktische gids legt Jacco Weijers, functioneel consultant bij Rapid Circle, in ongeveer 30 minuten uit hoe je zo’n samenwerkingsverband opzet. Dit doet hij aan de hand van volgende onderdelen:

  • Waarom kiezen voor een nieuw team of nieuwe kanaal binnen een team;
  • Bepaal je eigen indeling en behoud focus door te werken met favorieten;
  • Toevoegen van tabbladen aan jouw team
  • Toevoegen van connectoren aan jouw team
  • Best practices die het gebruikersgemak van jou en je collega’s verhogen

Snel aan de slag met het inrichten van Microsoft Teams

Deze gids beschrijft stap voor stap hoe je een projectorganisatie opzet. Door gebruik te maken van screenshots en duidelijke instructies kan iedereen onmiddellijk aan de slag! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Download dan snel deze praktische gids en ga er mee aan de slag. Je zal zien dat samenwerken een stuk eenvoudig wordt.