Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Start met Microsoft Teams

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk bent voor een Excel-bestand ben je al blij dat je in Office 365 moeiteloos kan samenwerken in één document. Het eindeloos wachten tot de andere klaar is met bewerken behoort al lang tot het verleden. Maar wat als we je vertellen dat het nog eenvoudiger, sneller en vooral leuker kan? Microsoft Teams heeft alles in huis om samenwerken leuker te maken en met dit webinar zorg je ervoor dat jij het op de juiste manier implementeert. 

Even snel… Wat is Teams?

Microsoft Teams is de op chat gebaseerde werkomgeving binnen Office 365. Werk je samen met collega’s aan een project om het kantoor van een frisse update te voorzien? Dan maak je een nieuw Team aan en kan je met elkaar chatten, roosters opstellen, foto’s delen of offertes bespreken. Door binnen Teams steeds meer content te koppelen ontstaat een heus netwerk van content binnen een bepaalde groep of team.

Waarom moet je deze webcast bekijken?

Hanneke Pastoor, Business Consultant Strategie en Adoptie bij Rapid Circle, vertelt je vol enthousiasme meer over volgende onderwerpen:

  1. Wat zijn de best practices bij een implementatie van Teams?
  2. Wat zijn de succesfactoren bij implementatie van Teams?
  3. Wat zijn de valkuilen bij een Teams-implementatie?

3 belangrijke pijlers bij het inrichten van Teams

Een voorbereid mens telt voor 2, daarom is het belangrijk om voor je implementatie onderstaande 3 pijlers aandacht te geven. Doe je dat niet, dan haal je wellicht niet het maximale uit jouw Teams-platform.

  • Techniek: Is jouw IT klaar voor Teams? Kan jouw netwerk dit grotere belasting aan? Heb je een beleid wat mobiele apparaten ondersteunt? Heb je voldoende licenties?
  • Organisatie: Wat is het waarom? Wat wil je als organisatie bereiken? Wat gebruikt de organisatie al?
  • Mensen: Wat is het nut voor je collega’s? Welke behoeften hebben ze? Welke voordelen biedt het ze?

Tijd voor beter samenwerken

Bekijk nu deze webcast en leer hoe je Teams effectief implementeer in de organisatie. Samenwerken was nog nooit zo leuk!

 

Bekijk Webcast