Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Spinning out of control

Meer snelheid met Flash-opslag

In het huidige digitale tijdperk wordt er een grote hoeveelheid data gegenereerd en de verwachting is dat dit blijft groeien. Traditionele harde schijven zijn het afgelopen decennium aanzienlijk in grootte gegroeid, maar niet in snelheid. Dit terwijl juist nu snelheid essentieel is binnen organisaties. Solid State Drives (SSD’s) kunnen hier uitkomst bieden. Deze whitepaper gaat over de verschillende opslagmogelijkheden en waar en hoe deze ingezet kunnen worden.

Access Memory (RAM) gebaseerde SSD’s worden in de niche markt van high performance computing al jaren gebruikt. Sinds kort heeft de zakelijk markt ook kennis gemaakt met op NAND gebaseerd flash memory SSD’s. Nu zullen de traditionele harde schijven niet direct vervangen worden door SSD-technologie. Organisaties kun er echter wel groot voordeel uit halen om na te denken over de manier waarop deze technologie in een modern storage-landschap kan passen.

In deze whitepaper worden de verschillende mogelijkheden van opslag gepresenteerd. Daarnaast worden van elk type de voor- en nadelen gegeven.

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant