Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Speed up your ROI with Mobile Business Intelligence

Verlagen van de TCO en verhogen van de ROI met Mobile BI

Veel kleine en middelgrote bedrijven zijn trots dat ze makkelijk kunnen inspelen op de eisen van de klant en de nieuwe trends in de markt dan de concurrent. Deze flexibiliteit is een strategische en onderscheidende factor die bedrijven graag willen behouden. Om deze flexibiliteit en responsiviteit te verhogen maken veel organisaties gebruik van Business Intelligence (BI).

Uiteraard is een investering in een Business Intelligence oplossing een behoorlijke investering voor een klein of middelgroot bedrijf. Voor het terugverdienen van een dergelijke investering is het daarom van belang dat de weg er naar toe helder en direct is. Een manier voor het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO) en het verhogen van de Return On Investment (ROI) is de BI-tools breed inzetten in de hele organisatie.

Enkele uitdagingen die kleine en middelgrote organisaties tegen komen zijn:

  • Ze hebben een kleinere groep potentiële gebruikers.
  • Ze hebben minder IT-middelen om de tools uit te zetten naar deze gebruikers.

Hoe kan je omgaan met deze uitdagingen? Maak gebruik van Mobile BI!

Volgens Aberdeen Group: “Managers die werken in een organisatie met mobile BI, maken beslissingen sneller dan managers die werken in een organisatie die geen gebruik maakt van mobile BI.”  Zodra de organisatie gebruik maakt van Mobile BI, begint de cultuur van ‘onmiddellijkheid’ te groeien. Aberdeen heeft ontdekt dat gebruikers van mobiele BI de aangevraagde informatie twee keer sneller verwachten dan gebruikers die geen mobiele BI gebruiken.

Download het artikel
Download vrijblijvend het artikel over het verhogen van de ROI met Mobile Business Intelligence. Het artikel gaat verder in op de implementatie van Mobile Business Intelligence in een kleine of middelgrote organisatie.

 

Download de whitepaper
Download