Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Sociale inzichten omzetten in verkoopmogelijkheden

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

De huidige nieuwe technologische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat salesfuncties veranderingen doormaken. Aan de ene kant heeft het de sales moeilijker gemaakt, omdat de meeste klanten tegenwoordig alle informatie online vinden, worden keuzes hierop gebaseerd. Aan de andere kant, kunnen deze technologieën verkopers helpen om het verkoopproces te vereenvoudigen, waardoor verkopers efficiënter en succesvoller worden dan ooit tevoren. Diverse soorten informatie zoals, productomschrijvingen, klantbeoordelingen en concurrentievergelijkingen zijn te verkrijgen via het internet of social media. Zakenrelaties gebruiken deze informatie al voor het vormen van een mening en om de keuze specifieker te maken, voordat de klant met de verkopende partij in zee gaat.

Zet sociale inzichten om in saleskansen
Uw klanten maken gebruik van social media om meer te leren over bedrijven en hun producten. Zou het niet goed zijn om deze sociale netwerken ook te gebruiken om meer te leren over uw klanten? Wellicht komt u er achter hoe een klant denkt over uw producten of dat ze ontevreden zijn met een product van de concurrentie. Lees meer over het omzetten van social media in concrete saleskansen in de volledige whitepaper.

Wat kan de Microsoft salesproductiviteitsoplossing hierin betekenen?
Met de juiste salesproductiviteitsoplossing is het mogelijk om de manier van werken bij de verkoopafdeling te veranderen. De Microsoft salesproductiviteitesoplossing kan de salesmogelijkheden op vijf gebieden verbeteren:

  1. Social
  2. Inzichten
  3. Samenwerking
  4. Procesautomatisering
  5. Mobiel

Wilt u meer te weten komen over deze  verbeteringen en andere mogelijkheden om de salesafdeling te veranderen? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper “A new age of selling”.

 

Download de whitepaper
Download