Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Social informatiemodel onmisbaar

Kenniseconomie vraagt om visie op sociale informatie

Digitale informatie komt ook in de meer traditionele branches door de hele keten heen beschikbaar. Dit biedt organisaties de kans om processen efficiënter in te richten en zodoende klanten sneller te bedienen. Daarnaast helpt het organisaties het innovatieproces op te zetten. Wanneer dit gecombineerd wordt met mobiele devices, dan worden de mogelijkheden nog groter. Om slim gebruik te maken van digitale informatie is het wel noodzakelijk een visie op informatiemanagement te formuleren en vooral ook om hier ‘social’ in mee te nemen.  Op deze manier krijgt u altijd en snel toegang tot de juiste expertise en informatie.  

Als het gaat om kennis en informatie wordt er vaak gedacht aan documenten. Niet geheel terecht, want kennis ligt niet alleen vast in documenten. De meeste kennis en informatie zit juist in de hoofden van de medewerkers. Kennis, ervaring en meningen zijn van groot belang voor de organisatie, maar dit wordt vaak vergeten. Een gemiste kans, want hier is enorme winst te behalen.  Om deze kennis bereikbaar en toepasbaar te maken en de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, is een ‘social’ informatiemodel onmisbaar.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en kom meer te weten over: samenwerken over de grenzen heen, digital workspace en het ‘social’ informatiemodel.

 

Download de whitepaper
Download