Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Sneller innoveren met zelfgebouwde applicaties

Iedereen kan automatiseren met Power Platform

Digitale transformatie is geen hype, maar een vereiste om mee te doen in de race naar marktsucces. Automation is dé motor achter een verbeterde interne- en externe dienstverlening. De bedrijven die hierin slagen, worden de winnaars van hun sector. Wil jij weten hoe je de turbo op deze digitale transformatie zet? Lees in deze whitepaper tips en tricks waarmee jij innovatie stimuleert, medewerkers vrijheid geeft en tegelijk in control blijft.  

Nieuwe applicaties kosten tijd 

Laat je smartphone eens een paar uur liggen, dan merk je pas hoeveel digitale hulpmiddelen we privé gebruiken om snel informatie op te zoeken of een handeling uit te voeren. Op het werk zijn die apps nog niet zo ingeburgerd omdat deze automatisering voor veel bedrijven een grote investering is. Het implementeren van een chatbot of het aanmaken van een nieuwe app of website kost daarnaast vaak te veel tijd en daarmee geld. Zoals het versneld implementeren van een online afspraken app voor winkelen tijdens de lockdown, waar veel retailers mee te maken kregen.  

Sluit je aan bij de low-code (r)evolutie   

Je kunt veel tijd en geld besparen met de inzet van Microsoft Power Platform. Met dit low-code platform ontwikkel je zelf softwareapplicaties, zonder dat je programmeerkennis nodig hebt. Het Power Platform helpt ook met een aantal andere belangrijke aspecten zoals: 

  • Grip op je data en nieuwe apps; 
  • Moderniseren van bedrijfskritische applicaties; 
  • Optimaliseren Governance/ dataveiligheid. 

Maak een vliegende start met deze tips 

Wil jij met jouw bedrijf groeien en tegelijkertijd grip houden op jouw digitale transformatie en nieuwe applicaties? Download deze whitepaper over de mogelijkheden en voordelen van Microsoft Power Platform en je zal zien dat jouw organisatie sneller digitaal transformeert dan je ooit voor mogelijk hield.  

 

Download de whitepaper
Download