Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Sneller innoveren door wendbare IT in de Retail

Innovatie in retail

Innoveert uw retailorganisatie snel genoeg om voorop te blijven lopen in de voortdurend veranderende markt? Door het e-commercegeweld sluiten jaarlijks noodgedwongen veel winkels hun deuren. In dit e-book leest u hoe u door middel van een wendbare IT-omgeving relevant blijft als retailbedrijf.

Wendbaarheid is cruciaal

In de retailsector zien we nog vaak traditionele IT-oplossingen. Deze zijn niet flexibel genoeg om in te spelen op innovaties en de laatste ontwikkelingen. Dat is zonde, want hierdoor lopen veel bedrijven grote kansen mis. Een eerste stap richting flexibiliteit en een moderne organisatie kunt u zetten door te streven naar innovatie, bijvoorbeeld door organisatorische processen inzichtelijk te maken en deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Eén manier om dit te doen is het wendbaar maken van uw IT-omgeving. Een wendbare IT-omgeving maakt het veiliger en makkelijker om grote updates te testen of om nieuwe applicaties te implementeren of te ontwikkelen.

Uitdagingen in de retailsector

Binnen de retailmarkt hebben organisaties die onvoldoende innoveren het steeds zwaarder. Digitale transformatie, of juist het gebrek daaraan, speelt een belangrijke rol. Om in te spelen op de veranderende markt, moet u zichzelf eerst de volgende vragen stellen:

  • Hoe ziet het verkoopproces eruit?
  • Kan dit efficiënter?
  • Heeft u daarvoor de juiste middelen?
  • Zijn deze middelen toekomstbestendig?

In dit e-Book helpen we u deze vragen te beantwoorden.

Is de IT-omgeving van uw organisatie wendbaar genoeg?

Door steeds snellere technologische ontwikkelingen en de grote hoeveelheid beschikbare data, is een sterke IT-infrastructuur essentieel. In dit e-Book leest u hoe u uw IT wendbaar maakt zodat u snel kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen.