Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Sneak preview: De Informatiegestuurde Overheid

Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de 1e lustrum editie van het congres De Informatiegestuurde Overheid plaats in Stadion Feijenoord te Rotterdam waar experts, ervaringsdeskundigen & vakgenoten samenkomen om kennis en ervaringen te delen over waarde uit data en informatie creëren.

Tipje van de sluier

Benieuwd wat het congres De Informatiegestuurde Overheid allemaal in petto heeft voor u? We vroegen het drie van onze sprekers!

Erik de Kruik (VNG) legt u haarfijn uit waarom dit jaar gekozen is voor het thema: “Waarde creëren uit data en informatie”, waarbij Ton Abelen (Trendwatcher, Wizzin) aanvult wat het belang is bij het vinden en creëren van deze waarde voor uw organisatie. En Peter Vieveen (IND) besluit waarom juist ú naar dit congres moet komen!

Naast het antwoord op bovenstaande vragen krijgt u in deze video als éérste een sneakpreview te zien waarbij u een goede impressie krijgt van wat u op het congres De Informatiegestuurde Overheid kan verwachten.

Bent u liever geen toeschouwer?

Meld u direct aan als deelnemer van deze feestelijk editie en ben er zelf bij. Toegang is geheel kosteloos voor eindgebruikers. Klik hier voor meer informatie & aanmelden.