Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Smarter Process: de kracht van BPM en ODM

Smarter Process for Dummies

Smarter Process is voor bedrijven een mogelijkheid om slimmer te werken. Zeker met de huidige operationele uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen is Smarter Process een aanwinst. Stimuleer werknemers nog meer om slim samen te werken en gebruik te maken van mobiliteit en analytics. Smarter Process helpt managers bij de keuze van de juiste tools en oplossingen.

Smarter Process: een introductie

Welke kenmerken van Smarter Process zijn van toegevoegde waarde bij de huidige bedrijfsbehoeften? Lees hieronder een aantal kenmerken die van toegevoegde waarde kunnen zijn:

  • Een Smarter Process is stante pede
    Smarter Process is makkelijk te combineren met real-time automation en teamsamenwerking om er zeker van te zijn dat taken snel en eenvoudig worden uitgevoerd.
  • Een Smarter Process is naadloos
    Smarter Process integreert de controle en zichtbaarheid van het levenscyclus proces van de zakelijke markt, IT en klanten.
  • Een Smarter Process is inzichtelijk
    Smarter Process analyseert en optimaliseert de prestaties en het gedrag om de resultaten te verbeteren.

Hoe makkelijk  is het om zaken te doen met de organisatie? Voelen de medewerkers zich goed genoeg om te voldoen aan de klantbehoeften? Dit zijn allemaal vragen waar organisaties mee worstelen. Zorg dat er voordurend nieuwe klanten binnenkomen en dat de huidige klanten behouden blijven. Daarnaast moeten de kosten hetzelfde blijven of omlaag en is het belangrijk dat de organisatie blijft groeien.

Het e-book: Smarter Process voor Dummies

Lees in dit e-book meer over de aanpak om een succesvolle en customer-centric organisatie te creëren. Ontdek hoe vier belangrijke technologieën, mobiel, cloud, big data en sociale samenwerking, de manier van business veranderen. Hoe kan een organisatie omgaan met deze veranderingen, uitdagingen en nieuwe technologieën? Lees in de praktijkcases meer over de implementatie van Smarter Process.

 

Download de whitepaper
Download