Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Slimme werktip: stem je omgeving af op de klus die je wilt doen

Het zijn turbulente tijden. Vooral voor ondernemers. De huidige economische situatie is hier niet de enige oorzaak van. De tijd waarin we leven en werken is veranderd. Klanten gaan ervan uit dat hun wensen sneller en goedkoper werkelijkheid worden en dit maakt de druk voor jou als ondernemer om te presteren nog groter. Slimmer werken is dus aan de orde van de dag.

Ricoh is al langer voorstander van papierarme werkplek. Het maakt je namelijk flexibeler. Je kan bijvoorbeeld werken waar je wilt. En dat vindt ook Gerald Essers, de auteur van ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’, een groot voordeel van het mobiel maken van je kantoor. Geen wonder dus dat Ricoh met hem samenwerkt. Gerald Essers wil – net als wij – ondernemers inspireren slimmer en effectiever hun werk op te pakken. Gerald is de expert als het gaat om persoonlijke effectiviteit en Ricoh helpt je de effectiviteit van je onderneming te verhogen. Onze oplossingen zorgen er namelijk voor dat de juiste informatie op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar is.

Lest best: de vierde video-tip van Gerald Essers
Een tijdje geleden zag je al drie filmpjes op dit blog verschijnen (eentje over over multitasken, eentje over hoe je slim je hoofd leeg kunt maken en vorige week over hoe je de afleiding van je smartphone reduceert). De hoogste tijd dus om je de laatste video met handige tips te tonen.

Dit is de vierde ‘slimmer werken’-tip…

Deze blog is geplaatst in samenwerking met Ricoh

Wellicht ook interessant voor u:
Whitepaper: In 10 stappen naar de werkplek van de toekomst
Whitepaper: Alles over digitale documentstromen