Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Slimme IT geeft familiebedrijf Huuskes een boost

Klantcase: Huuskes klaar voor de toekomst

Familiebedrijf Huuskes werd een zestigtal jaren geleden in Enschede opgericht door Henk Huuskes senior. Vanuit zijn bestelbus verkocht hij vleeswaren en diepvriesproducten aan slagers, kruideniers en groenteboeren uit de buurt. In de jaren die volgden zou het bedrijf uitgroeien tot een totaalleverancier en maaltijdproducent voor zorginstellingen en bedrijfscatering. 900 medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks maaltijden en boodschappen geleverd worden bij meer dan 300 klanten in heel Nederland. Maar natuurlijk wil Huuskes ook in de toekomst blijven groeien en innoveren. Hoe ze dat doen? Door IT slim in te zetten. Lees er meer over in deze inspirerende klantcase.

Proactieve houding belangrijk voor continuïteit

Continuïteit is voor het bedrijf van essentieel belang, want "het is onmogelijk om een dag niet te leveren." Huuskes kwam dan ook in eerste instantie in contact met IT-partner Previder bij het inrichten van uitwijkmogelijkheden voor alle IT-systemen. Overtuigd van de oplossingen die Previder bood én de proactieve houding van deze IT-dienstverlener werden in een latere fase ook onder andere werkplekbeheer, back-ups en tweedelijns servicedesk uitbesteed aan Previder.

Directeur Rob Huuskes aan het woord

Wil je weten hoe Previder Huuskes helpt bij het innoveren en het realiseren van groei? Download dan deze klantcase of laat je alvast bijpraten door directeur Rob Huuskes en ICT-manager Hans Hummel in onderstaande video over de succesvolle samenwerking.

 

Download de whitepaper
Download