Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Slim samenwerken: What’s in it for me?

Introductie in slim samenwerken

Wat is er tegenwoordig mogelijk op het gebied van samenwerken en waarom zou u dit willen? En wat betekent dit voor uw organisatie? Ga in deze whitepaper mee op ontdekkingsreis in het slimme samenwerken in de 21ste eeuw!

Slim samenwerken

Vroeger waren postduiven nog hip, tegenwoordig kunnen we op een heel ander niveau samenwerken. Met een postduif kon een informatieoverdracht nog wel eens lang duren. Tegenwoordig hebben we internet en is er geen excuus meer. Met de digitalisatie van documenten en communicatie kunnen experts over de hele wereld met elkaar communiceren en samenwerken. Tevens ontwikkelen nieuwe technologieën razend snel . Al deze ontwikkelingen bij elkaar vragen om een andere manier van organiseren en werken.

What’s in it for me?

Hoe mooi of hightech de technologieën ook zijn, het gaat erom hoe de organisatie met deze technologieën om gaat. Slim met elkaar samenwerken om de klant optimaal te bedienen en gezamenlijk de organisatiedoelen proberen te bereiken. Slim samenwerken betekent: het optimaliseren van je organisatie met behulp van nieuwe manieren van werken, passend bij deze eeuw. Slim staat daarbij voor veilig, effectief en efficiënt.

Waarom anders werken?

Oké, u gaat met de organisatie slim samenwerken, maar wat betekent dit concreet en waarom zou u eigenlijk anders willen gaan werken dan u nu werkt? Lees hierover en over de bovenstaande onderwerpen meer in de volledige whitepaper. Ga met deze whitepaper op ontdekkingstocht en loop door de stappen heen om samen slimmer te gaan samenwerken.

 

Download de whitepaper
Download