Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Skype for Business zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Skype for Business: effectief communiceren

De opkomst van het communiceren via Twitter, Facebook en Whatsapp heeft bij veel (overheids)organisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren met collega’s, zakenrelaties en — in het geval van de overheid — ook met burgers.

Door alle losse, niet-gekoppelde  communicatiemiddelen krijgen werknemers te maken met een overvloed aan berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. Het einde van deze negatieve ontwikkeling is in zicht dankzij Skype for Business.

Wanneer er gekeken wordt naar overheidsinstanties dan zorgt Skype for Business bijvoorbeeld voor ambtenaren en burgers voor een sterk verbeterde bereikbaarheid. Deze verbeterde bereikbaarheid zorgt voor betere voorziening van informatie zodat collega’s onderling beter en vooral ook gemakkelijker kunnen samenwerken. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de overheid, maar voor het gehele bedrijfsleven.

Skype for Business levert namelijk één platform waarin alles is geïntegreerd. Van instant messaging, telefonie, online vergaderen en videobellen.

Download deze paper voor meer informatie over de mogelijkheden die Skype for Business te bieden heeft. Tevens biedt deze paper duidelijkheid over de implementatiemogelijkheden op kantoor.

Skype for Business is ook op succesvolle wijze binnen andere organisaties te implementeren. Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.