Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Simplify Security Management In The Cloud

Het beveiligen van de cloud omgeving

Er ontstaan nieuwe uitdagingen bij het implementeren van een cloud model. Denk hierbij aan data governance, toegangscontrole, monitoren van activiteiten en de zichtbaarheid van dynamische middelen, oftewel alle aspecten van IT Security. Een snelle service delivery en lagere operationele kosten behoren tot de beloofde voordelen van cloud computing.

Endpoint Manager en SmartCloud

IBM’s Endpoint Manager en Smartcloud oplossing kunnen een grote rol spelen bij de beveiliging van uw cloud toepassingen waaronder het beveiligen van mobiele apparaten als smartphones, desktops, laptops, doel specifieke apparaten  en datacenters in de cloud. Deze cloud toepassing maakt het mogelijk om problemen op te lossen binnen enkele minuten, ongeacht de bandbreedte van de verbinding of connectiviteit. Het versimpelt daadwerkelijk de IT activiteiten.

Uiteindelijk voert Endpoint Manager vier belangrijke centrale taken uit die in deze whitepaper in detail worden uitgelegd, namelijk:

  • Rapporteert
  • Beoordeelt
  • Saneert
  • Handhaaft

Download vrijblijvend de whitepaper “Simplify security management in the cloud’ waarin wordt verteld hoe IBM’s Endpoint Manager en Smartcloud oplossing een complete bescherming van de cloud kunnen verzorgen.

 

Download de whitepaper
Download