Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

SharePoint Portals in de zorg

Implementatie tips uit de praktijk

Veel zorginstellingen geven aan informatievoorziening op orde te willen hebben. Om bijvoorbeeld de cliënt meer centraal te stellen of Het Nieuwe Werken te hanteren. Het stroomlijnen van informatievoorziening is vaak een meerjarenplan. Waar begin je? En wat kunnen SharePoint en Portal oplossingen daar aan bijdragen? Wellicht wordt er al langer geroepen dat men met SharePoint wil werken. Wat zijn de voordelen en valkuilen en hoe pak je het project aan?

5 Redenen om met SharePoint te werken

Door onomkeerbare trends zoals Zorg 2.0, stijging naar zorgvraag en Het Nieuwe Werken zullen cliënten, medewerkers en andere doelgroepen altijd en overal moeten kunnen beschikken over de voor hen relevante informatie binnen zorginstellingen. Het is een van de redenen te kiezen voor SharePoint, maar de software biedt meer voordelen voor zorginstellingen:
  1. Samenwerking bevorderen en informatie delen
  2. Toegang tot verschillende applicaties
  3. Beheer van ongestructureerde informatie verbeteren
  4. Kwaliteitsmanagement
  5. SharePoint als intranet
Download de whitepaper
De enige route naar succes is door de processen anders in te richten en hier informatietechnologie heel nadrukkelijk bij in te zetten. Om uiteindelijk productiever te worden en beter de doelen te bereiken. Download de whitepaper voor meer informatie over SharePoint in de zorg.

 

Download de whitepaper
Download