Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

SharePoint 2010 Governance Planning

Optimale SharePoint door een goede Governance planning

SharePoint 2010 bevat een groot aantal functionaliteiten die gebruikers in zakelijk opzicht kunnen versterken. Een aantal van de belangrijke functionaliteiten die SharePoint 2010 biedt zijn de volgende:

  • Samenwerken tussen gebruikers
  • Content taggen en beoordelen
  • Zelf publiceren
  • Eigen oplossingen ontwikkelen

Met deze hoeveelheid aan krachtige tools kunnen organisaties sterk profiteren wanneer ze gebruik maken van duidelijke richtlijnen, een Governance plan.

Een Governance plan beschrijft hoe de SharePoint omgeving wordt beheerd. De rollen, verantwoordelijkheden en regels worden hierin vastgelegd. Een goed Governance plan is essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Daarnaast is het van belang dat het Governance plan in leven blijft.

Lees de gratis whitepaper over het opzetten van een goed Governance plan ten behoeve van SharePoint 2010. Deze whitepaper focust zich vooral op de front end (het business aspect) van de SharePoint omgeving.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

 

Download de whitepaper
Download