Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

SharePoint 2010: Functionaliteiten Content

ECM en SharePoint 2010 voor een goede informatievoorziening

Enterprise Content Management (ECM) is voor veel organisaties een prioriteit geworden. Het genereren en delen van business informatie neemt in hoog tempo toe, compliance vereisten voor overheden worden meer stringent en key business taken vragen accurate en snelle toegang tot records, documenten en andere informatie. Zonder content management wordt informatievoorziening een chaos. De informatie is onbeheersbaar, niet te doorzoeken en de processen zitten meer in de hoofden van medewerkers dan dat ze zijn opgeslagen in technologie.

ECM met SharePoint Server 2010 is een hoogwaardige oplossing die deelname van gebruikers stimuleert en die tools bevat voor streng beveiligde en adequaat beheerde content. SharePoint Server 2010 stelt organisaties in staat om content management te democratiseren. Dit leidt tot betere, snellere en veiligere processen die beheerd kunnen worden in een herkenbare omgeving.

De grootste voordelen van ECM in SharePoint Server 2010 zijn:

  • Stimuleren van participatie door werknemers;
  • Voldoen aan compliance vereisten;
  • Besparen op kosten.

Deze gratis whitepaper gaat in op de manier waarop Enterprise Content Management een positieve invloed kan uitoefenen op zakendoen. Interessant leesmateriaal voor CIO’s, IT professionals en voor iedereen die meer informatie zoekt over ECM.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

 

Download de whitepaper
Download