Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

SharePoint 2010 Functionaliteiten Composites

Productiviteit verhogen met SharePoint 2010 Composites

SharePoint 2010 Composites is een gloednieuw onderdeel op SharePoint gebied. Het stelt medewerkers in staat om zonder kennis van programmeertalen minioplossingen te bouwen, die zorgen voor een hogere mate van self-service. Self-service onder medewerkers is gunstig, want het verhoogt hun productiviteit. Ze kunnen immers voor henzelf werkbare oplossingen maken: user-driven oplossingen.

Omdat er binnen het SharePoint 2010 platform wordt gewerkt, hebben IT-professionals ook voldoende controle op wat de eigen medewerkers creëren. Een gezonde balans tussen self-service en controle.
Zo kan het personeel onder andere de volgende oplossingen creëren:

  • Look en feel van browsers
  • Declaratieoplossingen
  • Investeringen van projecten e.a. zaken bijhouden
  • Diagrammen en databases delen

SharePoint 2010 wordt op deze manier een beheersbare en schaalbare oplossing met input van gebruikers op allerlei niveaus. Voor wie geïnteresseerd is in mogelijkheden om de productiviteit binnen de organisatie te vergroten, is deze whitepaper zeer geschikt leesmateriaal.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

 

Download de whitepaper
Download