Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

SharePoint 2010 | Functionaliteiten Communities

Met Social Computing een verhoogde arbeidsproductiviteit

Deze whitepaper onderzoekt de waarde die ondernemingen kunnen halen uit de interne omgeving : het personeel. Middels social computing kan de onderlinge samenwerking aangezwengeld worden, met als grootste voordelen: efficiency en betrokkenheid van de werknemers. Een grote betrokkenheid heeft een hoge arbeidsproductiviteit tot gevolg, medewerkers blijven langer bij de organisatie en dragen nieuwe ideeën aan. Een corporate sociaal netwerk of business community biedt hierin soelaas.

Het mag inmiddels een gegeven zijn: technologie zorgt voor een verandering in de manier waarop mensen samenwerken. Maar dat is niet het enige gegeven; er zijn enkele trends waar te nemen die zorgen voor een ander samenwerkingsklimaat.

  • Jongere mensen met een hoge technologische ontwikkeling komen op de arbeidsmarkt
  • Mensen zijn meer mobiel dan ooit
  • Ondernemingen zijn meer ‘global’ dan ooit tevoren
  • Beslissingen worden sneller gemaakt en zaken worden sneller afgehandeld
  • Ondernemingen hebben meer en meer te maken met klanten, partners en andere organisaties

De whitepaper behandelt deze trends en legt de voordelen van een corporate social network uit. Download vrijblijvend het volledige document om meer inzicht te krijgen in hoe business communities werken en toets of het bij uw organisatie past.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

 

Download de whitepaper
Download