Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

ShareFile Enterprise_veilig delen van gegevens

Deel veilig uw bedrijfsgegevens binnen uw onderneming

Productiviteit hangt tegenwoordig samen met de mogelijkheden dat werknemers toegang hebben tot hun gegevens en dat zij deze kunnen delen vanaf elk soort apparaat, vanaf elke locatie en dat ze die gegevens kunnen gebruiken om samen te werken met collega’s wereldwijd. Tegenwoordig draait werken niet meer om wat men doet op één plek. Projecten en processen bestaan uit medewerkers van meerdere organisaties die vaak ook nog eens op verschillende locaties zitten. Hoe kan IT ervoor zorgen dat gegevens terechtkomen waar ze nodig zijn, zonder dat dit ten koste gaat van beveiliging, compliance en controle.

Toegang verlenen en beheren van het IT-netwerk
Als een organisaties mobiel gaat, dan kan het enige risico’s tegenkomen. Zo worden gegevens gedeeld en gesynchroniseerd op externe locaties en vallen deze gegevens buiten het zicht van de IT-beheerder. Een beheerder kan in zo’n situatie het IT-netwerk natuurlijk niet sluiten; dit zou de werkzaamheden van een werknemer kunnen belemmeren. Het is dan ook de bedoeling dat er een effectieve oplossing wordt gezocht die moet voldoen aan de wensen van zowel de gebruikers als die van de IT-beheerder. Denk hierbij aan:

Dat werknemers toegang krijgen tot gegevens en dat zij de mogelijkheid hebben gegevens te synchroniseren.

Dat de IT-beheerder de volledige controle behoudt over de toegang en dat de oplossing voldoet aan de zakelijke beveiligings- en compliancenormen voor gegevens.

Download deze whitepaper
Lees in deze whitepaper hoe werknemers gemakkelijk en op een veilige manier gegevens kunnen delen, synchroniseren over verschillende mobiele apparaten. Terwijl de IT kan voldoen aan de vereisten voor veiligheid, beheerbaarheid en compliance.

 

Download de whitepaper
Download