Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Self-service data discovery tools voor betere besluitvorming

Anatomy of a decision

Medewerkers zoeken steeds meer de grenzen op wanneer het gaat om toegang tot en gebruik van data. De werknemer wilt het liefst zelf de controle hebben over hoe en waar hij gegevens gebruikt. Dit is vaak in strijd met de gedachte vanuit de organisatie die controle heeft en houdt. Organisaties moeten daarom de gebruikte analytics-oplossingen blijven ontwikkelen. Dat kunnen ze in één oogopslag met self-service data discovery tools.

Self-service data discovery tools: schaalbaar en gebruiksvriendelijk

Deze tools voldoen aan de behoeften en verwachtingen van zowel de organisatie als haar werknemers. Behalve dat deze zeer gebruiksvriendelijk zijn, voldoen ze ook aan de eisen van de organisatie omtrent governance en schaalbaarheid. Er zijn verschillende self-service data discovery oplossingen, waarvan er een centraal staat in deze whitepaper, namelijk TIBCO Spotfire.

Robuuste analysemogelijkheden, schaalbaarheid en de complete visie

Er is recent een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de keuze voor het self-service data discovery tools platform. Een samenvatting hiervan leest u in deze gratis whitepaper. Ook worden hierin ervaringen beschreven van drie verschillende organisaties in allerhande branches. Uit dit onderzoek komen vooral redenen als de robuuste analysemogelijkheden, schaalbaarheid en de complete visie omtrent data governance naar voren als belangrijke punten voor het kiezen voor Spotfire.

De keuze voor de self-service data discovery tool

Download vrijblijvend de whitepaper “Anatomy of a decision” waarin de beweegredenen van drie verschillende organisaties worden uitgelicht om te kiezen voor TIBCO Spotfire.

 

Download de whitepaper
Download