Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Self-service analytics voor veilige data resultaten

In 5 stappen naar een moderne aanpak

Self-service analytics is de nieuwe norm in het bedrijfsleven. Dit verandert de manier waarop IT-diensten hun BI-methodes moeten benaderen. In deze nieuwe benadering werken IT en de business samen om de juiste gegevens uit de organisatie te ontsluiten. Hierdoor ontstaat een goede data governance en stromen de juiste gegevens vanuit IT naar de organisatie. Daardoor worden eindgebruikers in staat gesteld met software de data te verkennen. Bent u klaar voor een moderne aanpak van self-service analytics in uw organisatie? Deze whitepaper gaat in op 5 stappen voor het verkrijgen valide en gecontroleerde resultaten.

Hieronder laten we u alvast kennismaken met 3 van de 5 stappen voor een moderne aanpak van self-service analytics.

1.      Omarm verandering

Verandering is niet makkelijk! U heeft al geïnvesteerd in een BI-platform. U heeft hier tijd, werknemers en geld in gestoken. Waarom veranderen? Het antwoord is heel simpel: de wereld verandert om u heen. Lees hier meer in de whitepaper.

2.      Laat de gebruiker de data voorbereiden

Bent u klaar voor de werkelijkheid? Gebruiksvriendelijke software geeft mensen de motivatie om hun eigen data te genereren voor analyse. Als dit op de juiste manier wordt uitgevoerd is self-service analytics een haalbare en veilige oplossing.

3.      Praat aan de hand van data met de organisatie

Wat als de organisatie de verkeerde data gebruikt voor analyse? U bent de expert van deze data en waar deze data vandaan komt. Toon de business de juiste data voor nauwkeurige resultaten. Lees hierover meer in de volledige whitepaper.

Moderne aanpak van self-service analytics

Bent u klaar voor een moderne aanpak van self-service analytics? Ga vandaag nog aan de slag met de 5 stappen in deze whitepaper en zorg voor veilige en beheerste resultaten.