Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Selecting a MSSP – The 10 most important criteria

10 criteria voor keuze Managed Security Services Provider

De noodzaak van informatiebeveiliging is wereldwijd bekend maar niet iedere organisatie heeft de juiste kennis en bescherming in huis. Om een kosteneffectieve, begrijpelijke en proactieve beveiligingshouding aan te kunnen nemen outsourcen veel organisaties gedeeltelijk of volledig hun IT- beveiligingsprogramma’s.

Outsourcing van IT-beveiliging
Enkele typeringen van IT outsource organisaties zijn:

  • Ze missen de interne capaciteit die nodig is om bij te blijven met de veranderende bedrijfseisen, compliance-mandaten  en opkomende dreigingen.
  • Ze hebben niet de capaciteit om effectief de beveiligingsinfrastructuur te beheren en monitoren.
  • Hebben interne IT-medewerkers die te veel bezig zijn met de dagelijkse operationele taken waardoor er geen tijd is voor nieuwe strategische projecten.

Door IT-beveiliging uit te outsourcen aan een Managed Security Services Provider (MSSP) kunnen bedrijven gebruik maken van de juiste expertise, middelen en processen om hun bedrijf veilig te houden zonder een grote investering te hoeven doen.

Download de whitepaper
Deze whitepaper gaat in op een strategische aanpak om de juiste Managed Security Services Provider te selecteren en beschrijft de tien belangrijkste kwalificaties waaraan een MSSP moet kunnen voldoen. De volledige whitepaper ‘Selecting a Managed Security Services Provider – The 10 most important criteria to consider’ is hier vrijblijvend te downloaden.

 

Download de whitepaper
Download