Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Security uitbesteden naar de cloud

Tekort van securitypersoneel opgelost

Wereldwijd hebben bedrijven last van het tekort aan goed opgeleid securitypersoneel. Dat stelt ze voor grote problemen omdat cybercriminaliteit toeneemt evenals de complexiteit van de interne IT-infrastructuur vanwege mobiele toepassingen. In de whitepaper leest u hoe de cloud de kloof kan dichten tussen het tekort aan security-personeel en de toename van cybercriminaliteit.

Security ook naar de cloud?

De cloud zorgt voor een snelle setup, lagere beheerkosten, schaalbaarheid en een hoge continuïteit. Waar het bij cloudaanbieders vaak aan schort, is security van enterprise-niveau. Niet elke cloud beschikt naast een goed Security Information and Event Management (SIEM)-systeem ook over goed personeel.

Flexibele oplossing voor hybride cloud

Veel bedrijven zullen de komende jaren naast de cloud ook nog gebruik blijven maken van hun eigen datacenters. Een securitysysteem moet in deze hybride omgeving flexibel genoeg zijn om data op beide locaties te beveiligen. Dit en meer leest u in de whitepaper The case for security intelligence services, hosted from the cloud meer over de hierboven beschreven onderwerpen.