Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Security Essentials for CIOs – Embracing Innovation with Confidence

10 cruciale onderdelen van informatiebeveiliging

Werknemers, klanten en ondernemingen zijn als nooit te voren met elkaar verbonden. Maar al deze netwerken brengen een hoop nieuwe uitdagingen op gebied van information security met zich mee. Information security wordt steeds complexer en is het aantal mogelijke aanvalspunten bijna eindeloos. Zo gebruikt bijna 91% van smartphone gebruikers de smartphone om werkmail te lezen, maar wordt slechts 1 op de 3 verplicht mobiele beveiligingstoepasisngen te installeren.

Tien onderdelen voor beveiliging van bedrijfsinformatie
Om al deze uitdagingen aan te gaan hebben bedrijven een nieuwe soort IT-securitymanager nodig. Niet alleen moeten ze met de eindeloze technologische dreigingen kunnen omgaan, maar moeten ze ook strategische veranderingen doorvoeren. IBM heeft in-house een eigen strategie doorgevoerd en heeft in deze whitepaper tien essentiële onderdelen om informatie te beveiligen in kaart gebracht als:

  • Ontwikkel een risicobewuste cultuur in de organisatie
  • Manage incidenten en reageer hier op
  • Beveilig de werkomgeving

Download de whitepaper
De whitepaper beschrijft alle tien essentiële beveiligingsonderdelen uitvoerig. Om de volledige whitepaper ‘Security Essentials for CIOs – Embracing Innovation with Confidence’ door te nemen kunt u de volledige whitepaper hier downloaden.

 

Download de whitepaper
Download