Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Securing The Virtualized Data Center With Next Generation Firewalls

Implementeren van next generation firewalls voor application security

Bij het gebruik maken van gevirtualiseerde- en cloud omgevingen is een vereiste dat een geavanceerde application security aanwezig is om alle datastromen te monitoren, beveiligen en eventueel in te grijpen.

Server virtualisatie
Het toepassen van server virtualisatie brengt bepaalde voordelen met zich mee. In plaats van apart e per onderdeel in de organisatie, is het effectiever om één data center met speciaal ingerichte servers te hebben. De voordelen hiervan zijn:

  • Het optimaliseert bestaande hardware middelen
  • Het verlaagt de data center kosten
  • Het verhoogt de flexibiliteit

Next generation firewall voor veilig gebruik van applicaties
Op een veilige manier applicaties gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken op indringers, dat is de perfecte situatie. De geavanceerde technologie van next generation firewalls maken het mogelijk om op gebruikersniveau toegang te geven tot applicaties, om alle opgeslagen data te inspecteren op bedreigingen en om de systemen vanuit een centrale omgeving te beheren.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper ‘’Securing The Virtualized Data Center With Next Generation Firewalls’’ waarin u meer leest over het beveiligen van applicaties bij gevirtualiseerde- en cloud omgevingen wat vele voordelen met zich mee brengen.

 

Download de whitepaper
Download