Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Samenwerkingstools inzetten voor hogere productiviteit

Meerwaarde door samenwerken 2.0

Door goed samen te werken, zorgt u voor echte meerwaarde. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn er talloze samenwerkingstools die brainstormsessies, kennisoverdracht en projectmatig werken ondersteunen. Welke aanbieder het meest geschikt is voor uw bedrijf, leest u in Gartners Magic Quadrant for Social Software, dat er 14 onder de loep neemt.

Dankzij samenwerkingstools betere samenwerking

Bedrijven zijn constant op zoek naar manieren waarop medewerkers productiever worden door beter met elkaar samen te werken. Met samenwerkingstools delen collega’s elkaar kennis, netwerken en referenties een stuk gemakkelijk dan via enkele telefoontjes. Met deze oplossingen kunnen ook gemakkelijk projectgroepen gevormd worden en communities gecreëerd worden. Waardoor mensen over de hele wereld aan hetzelfde project met elkaar kunnen samenwerken.

Welke aanbieder is het beste voor uw bedrijf en waarom?

Inmiddels zijn er tientallen aanbieders die ongeveer hetzelfde aanbieden. Toch verschillen deze pakketten op cruciale punten waardoor ze wel of net niet bieden waar uw organisatie om vraagt. Gartner houdt 14 aanbieders tegen het licht op verschillende aspecten. Integreert een tool gemakkelijk in een bestaande omgeving, hoe is de prijs-kwaliteitverhouding, blijft de aanbieder innoveren en, niet onbelangrijk, is de functionaliteit goed en laagdrempelig?

Kortom, welke samenwerkingstools is geschikt voor uw organisatie en waarom? Dat leest u in de whitepaper Magic Quadrant for Social Software van Gartner.

 

Download de whitepaper
Download