Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Safewhere Identify Introduction

De meest flexibele Federation Server

Een federation server is ontworpen om aan twee belangrijke behoeftes te voldoen. Namelijk een cruciaal onderdeel zijn van de gebruikerservaring, en het bieden van een goede beveiliging. Op basis van de opgedane ervaring bij eindgebruikers is Safewhere Identify ontwikkeld. Deze oplossing is ontwikkeld om in iedere behoefte van de klant te kunnen voorzien door de unieke modulaire en open architectuur.

Meerdere keren inloggen bij verschillende applicaties als gebruiker
Wanneer een federation server begint te groeien begint het duidelijk te worden waarom het voor de gebruiker moet worden toegestaan om op verschillende manieren in te loggen. Dit hangt af van de applicatie en de benodigde veiligheidsniveaus. Men moet via Facebook inloggen voor de ene applicatie, via Active Directory bij de andere applicatie terwijl een derde login een mobiel apparaat nodig heeft. Safewhere Identify kan in deze behoefte voorzien.

Functionaliteiten Safewhere Identify
Safewhere Identify is opgebouwd vanaf Microsoft’s Windows Identify Foundation architectuur, dat deel uitmaakt van het Microsoft .Net platform. De oplossing bevat functionaliteiten die mogen worden verwacht van iedere Federation server:

  • Ondersteuning voor Identity Providers en Service Providers die gebaseerd zijn op SAML 2.0 en WS-Federation
  • Volledige controle over de claims
  • Een groot aantal claims met transformatie opties waaronder: transformaties gebaseerd op claim filters, interactie met een SQL data of Active Directory en de mogelijkheid om je eigen claim transformatie regels toe te passen.
  • Strikte opslag van log gegevens van alle logins en acties van administrators, net als het beheren van rapporten. Ook kan er met Identify een claim die te gevoelig wordt geacht, niet worden toegevoegd aan het logbestand.

Customizen is een belangrijk onderdeel van de oplossing om aan ieders wensen te kunnen voldoen. Op iedere schaal en in iedere vorm.

Download vrijblijvend de whitepaper “Safewhere Identify Introduction” waarin alle functionaliteiten van Safewhere Identify worden uiteengezet. Het doel van deze oplossing is dat zoveel mogelijk onderdelen zijn aan te passen aan uw wensen en data op ieder moment en op ieder device is in te zien. 

 

Download de whitepaper
Download