Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Run Like Never Before – Real-Time Data Platform

Voldoen aan de hedendaagse Data Management uitdagingen

Hoe kunnen IT organisaties de nieuwste en belangrijkste technologische trends en innovaties benutten om de business performance te verbeteren in een zeer competitieve omgeving, terwijl de totale kosten (TCO) omlaag moeten? Deze whitepaper geeft u een flexibele oplossing voor de hedendaagse data management uitdagingen in de vorm van een real-time data platform.

Verbeterde business performance en TCO verlagen
Economische onzekerheid en blijvende volatiliteiten. Een groeiende globalisatie en de toenemende macht van de consument. Een complexer te beheren omgeving. Een explosie van data volumes. De business wereld is nog nooit zo uitdagend geweest. Op hetzelfde moment staan organisaties continu onder druk om te presteren: betere uitvoering, sneller en constanter dan de concurrentie terwijl de kosten onder controle moeten blijven en de winst gemaximaliseerd dient te worden. Hoe kan een CIO meer doen met minder?

Voldoen aan de hedendaagse Data Management uitdagingen
Het mag duidelijk zijn dat IT organisaties moeten reageren op de verschillende data management uitdagingen. Denk hierbij aan:

  • Een explosie van de hoeveelheid data
  • Ontwikkeling van nieuwe distributie en consumptie kanalen
  • IT infrastructuur beweegt zich richting de cloud
  • Consumenten leiden de organisatie

Nieuwe technologieën dienen geïntegreerd te worden bij bestaande applicaties, en apparaten zouden naadloos verbonden moeten kunnen worden. Hoe kunnen bestaande systemen ontwikkeld worden zodat al deze  innovaties kunnen worden ingevoerd, zonder de bestaande business processen te onderbreken? Een flexibel real-time data platform is het antwoord. Een aanpasbaar, uitbreid baar en open enterprise platform en infrastructuur die accurate en complete informatie op ieder moment en op ieder apparaat kan leveren. Dit met een lage TCO.

Download vrijblijvend de whitepaper “Run Like Never Before – Real-Time Data Platform” waarin u meer informatie krijgt over welke data management uitdagingen er op dit moment spelen, en wat een goede oplossing hiervoor kan zijn.  Deze whitepaper biedt u een flexibel platform dat innovatie ondersteunt . Nu, en in de toekomst. 

 

Download de whitepaper
Download